VVD stelt opnieuw vragen over Leidse bolletjesslikkers

Omdat de mondelinge vragen over Leidse bolletjesslikkers die de Leidse VVD-fractie in januari aan het College van B&W nog steeds niet zijn beantwoord, stellen de liberale raadsleden Van Dobben de Bruin en Van Gruting de kwestie nu schriftelijk aan de orde. De partij wil van het college weten sinds wanneer de marechaussee informatie over Leidse bolletjesslikkers dorgeeft aan de gemeente en om hoeveel mensen dat gaat. Ook wil de VVD weten hoeveel van hen een uitkering ontvangen en hoeveel geld daarmee gemoeid is.

De VVD pleitte er eerder dit jaar voor om werkloze Leidse bolletjesslikkers te korten op hun uitkering. Wethouder Wim de Boer (GroenLinks) gaf toe aan niet te weten of ‘Leidenaren ook bolletjes slikken’. Met de vragen van de VVD op zak heeft hij nu zes weken de tijd om dat uit te zoeken.

Leiden bolletjesslikkers


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×