Hokke en van Vugt nieuwe SP gemeenteraadsleden

Donderdagavond heeft de algemene ledenvergadering van de SP Bastiaan Hokke en Driek van Vugt gekozen als nieuwe gemeenteraadsleden van de SP. Zij gaan samen met de huidige fractievoorzitter Erwin Tak de nieuwe fractie vormen. Bastiaan Hokke (25), voormalig voorzitter van de SP-jongeren in Leiden en voormalig SP-raadslid Driek van Vugt (25), nemen daarmee de plaats in van de opgestapte raadsleden Paul Day en Birgitta Dolfing. Het bestuur van de afdeling is aangevuld met Antoine Theeuwen, Bart van der Steen, Kees Walle en Bart Vermeulen.

SP-fractievoorzitter Erwin Tak hoopt dat de SP nu weer ‘met volle kracht kan gaan werken aan een succesvolle periode binnen en buiten de raad’.

Leiden spcrisis


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×