Gemeente gaat "Verbaan-camping" ontruimen

Als Jan Verbaan niet uiterlijk maandag de containers verwijdert op de hoek van de Hoge Rijndijk en de Zoeterwoudsesingel, dan laat de gemeente het voormalige terrein van stomerij Dingjan op kosten van Verbaan ontruimen. Wethouder Hillebrand is op zijn zachts gezegd ‘not amused’ over de laatste actie van de Leidse ondernemer die al tijden met de gemeente overhoop ligt.

Verbaan sloopte de oude stomerij eind vorig jaar zonder sloopvergunning. De burgemeester bleek die sloop mondeling te hebben goedgekeurd en kort daarna werd alsnog een vergunning verleend. Sinds enkele weken heeft Verbaan het terrein opgesierd met een houten ‘oudhollandse’ rij gevels waarachter inmiddels een containerdorp is verrezen. Volgens wethouder Hillebrand overtreedt Verbaan daarmee allerlei regels en gaat de gemeente nu binnen een week handhavend optreden.

Leiden Jan Verbaan


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×