Eerste paal appartementen ‘Schakels’ in Roomburg geslagen

Afgelopen donderdag heeft wethouder hillebrand de eerste paal van het project ‘Schakels’ in de woonwijk Roomburg geslagen. Hillebrand gaf daarmee het officiële startsein voor de bouw van 81 appartementen, verdeeld over zeven woontorens. De gemeente realiseert het deelproject ‘Schakels’ in samenwerking met aannemersbedrijf Van der Linden uit Alphen aan den Rijn.

Appartementen ‘Schakels’
‘Schakels’ bestaat uit 81 appartementen. Op de bovenste etages komen om en om één of twee penthouses. De parkeergarages zijn bedekt met mos-sedum zodat deze een geheel vormen met het groen buiten. INBO architecten uit Rijswijk heeft de appartementen ontworpen.

Milieuvriendelijk
Woonwijk Roomburg wordt op een milieuvriendelijke manier gebouwd, het zogeheten duurzaam bouwen. Bij de appartementen ‘Schakels’ is dit onder andere terug te vinden in de gebalanceerde ventilatie. Dit zorgt voor een zuinig energieverbruik.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×