Eerste namen line-up Werfpop bekend

Opgezwolle, Seymour Bits en de Belgische band Waldorf treden deze zomer op tijdens de 24e editie van het gratis popevenement Werfpop in de Leidse Hout. Werfpop wordt dit jaar gehouden op 10 juli. Regionaal talent kan zich nog tot eind april aanmelden voor een podiumplek. Voorwaarde is dat er eigen nummers (geen covers) worden gespeeld. Ook podiumervaring is een voorwaarde.

Opgezwolle
Nederlandstalige Hiphop uit Zwolle.

Seymour Bits
Electroclash van de man die je wellicht kent onder de naam Bastian

Waldorf (B)
Nieuw stonerrock-talent van het Kinkystarlabel uit Gent. De gelijknamige debuutcd wordt in de Belgische pers uitvoerig bejubeld en geprezen, het zal dan ook niet lang meer duren voordat ze Nederland plat gaan spelen.

Stuur voor 30 april een demo, bio en foto naar:

Werfpop
t.a.v. programmering
Middelstegracht 20
2312 TM Leiden

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×