Politie zoekt getuigen van mishandeling op Breestraat

De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 18-jarige Leidenaar en is op zoek naar getuigen. Zondag 10 april, omstreeks 02.00 uur, fietste de Leidenaar met drie vrienden over de Breestraat. Ter hoogte van snackbar ‘Big City’ liep een man de weg op en sloeg de Leidenaar zonder enige aanleiding in het gezicht. De man is samen met een tweede man weggelopen via de steeg naast de snackbar. De Leidenaar liep een gebroken tand op door de klap.

De vier jongens zijn de mannen achterna gefietst. De dader was inmiddels weggerend. Zijn vriend wilde de gegevens van de dader niet bekendmaken. Hierop belde de Leidenaar de politie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×