Wireless Leiden helpt Turkije

De Stichting Wireless Leiden ontvangt op 11 april een Turkse delegatie om de mogelijkheden van het opzetten van een draadloos WiFi netwerk in Turkije te verkennen. Ook burgemeester Lenferink en VVD- Tweede-Kamerlif Fadime Orgu zullen bij de besprekingen aanwezig zijn.

De Turkse delegatie bestaat onder meer uit staatssecretaris Omer Dincer en de gouverneur van de Turkse provincie Karaman. De Turken zijn met name geinteresseerd in Wireless Leiden omdat deze stiching erin is geslaagd een innovatief netwerk te ontwikkelen dat zich kenmerkt door lage kosten en een snelle implementatie. Het netwerk leent zich goed voor gebieden waar weinig infrastructuur aanwezig is. De Turken zijn overigens niet de enigen in hun belangstelling voor Wireless Leiden. De stichting krijgt vanuit de hele wereld vragen over de technische en organisatorische opzet.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×