Twee aanhoudingen na vernieling van auto

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen uit Leiden, van 20 en 24 jaar, aangehouden wegens de vernieling van een auto en een fiets. Een getuige seinde de politie in en gaf een signalement op van de verdachten. Op basis hiervan konden de twee op de Oude Rijn worden aangehouden. De getuige had gezien hoe de twee een auto tegen afvalcontainers aanduwde en vervolgens tegen de auto begonnen te schoppen. Ook trokken ze de ruitenwissers eraf. Vervolgens probeerden ze een fiets over de railing in het water te gooien. Dit mislukte vanwege het beugelslot. De twee trokken vervolgens een andere fiets over de auto heen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×