Politie zoekt getuigen van twee berovingen

De politie is op zoek naar getuigen van twee berovingen die afgelopen weekend in Leiden plaatsvonden. Een 67-jarige Leidenaar werd vrijdag kort na middernacht op de Hooglandse Kerksteeg beroofd van zijn pas gepinde geld. Zondag moest een 48-jarige man uit Leiden zijn bankpas, geld en paspoort afgeven aan een nog onbekende man.

De 67-jarige man uit Leiden die vrijdag werd beroofd, was het slachtoffer van een nog onbekende man, die de portemonnee uit zijn handen rukte, het geld eruit haalde en de lege portemonnee vervolgens weer teruggaf. De dader rende met een vrouw die via de Oude Rijn op in de richting van de Pelikaanstraat.

Zondag moest een 48-jarige man uit Leiden zijn bankpas, geld en paspoort afgeven aan een nog onbekende man. Rond 06.30 uur werd de Leidenaar op de Breestraat aangesproken door een onbekende man die geld van hem eiste. Daarbij dreigde hij met een mes. De berover ging er met zijn buit vandoor.

Getuigen van de berovingen worden verzocht te bellen met de politie in Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×