Nieuwe rondvaartroute voor Leiden

De nieuwe rondvaartroute voor Leiden via de Haarlemmertrekvaart wordt aanstaande zaterdag geopend vanaf het Stadsparkeerterrein GroeNOORD. De Leidsche Rederij en Stadsparkeerplan vieren de nieuwe vaarroute met een ‘gratis parkeren en varen aanbieding’. Op het Stadsparkeerterrein GroeNOORD biedt Stadsparkeerplan gratis parkeren en de Leidsche Rederij gratis varen aan vanaf GroeNOORD naar het Leidse centrum.

Op zaterdag 26 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur viert de Leidsche Rederij het begin van haar vaarseizoen en zet haar drie boten in voor de binnenstadbezoekers die vanaf het Stadsparkeerterrein GroeNOORD naast de Groenoordhallen komen. De route voert langs molen de Valk, molen de Put en de historische haven naar de Beestenmarkt. Voor de kids is er een gratis drankje en zijn er paaseitjes van de Paashaas. Ook kunnen zij worden geschminkt als Paashaas. Voor de overige bezoekers is er gratis koffie en Thee.

Stadsparkeerplan biedt ook op het GroeNOORD Stadsparkeerterrein de bekende Ruitenservice, ParkeerBOB en Fietsverhuur. GroeNOORD Park & Ride staat op de Willlem de Zwijgerlaan vanaf Oegstgeest en Leiderdorp aangegeven met borden. De ingang van het Stadsparkeerterrein is op de Gooimeerlaan vóór de afslag van de Groenoordhallen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×