DUWO betaalt huur Rijnfront terug na actie ROOD

DUWO heeft alle bewoners van Rijnfront woensdag een brief gestuurd met de mededeling dat iedereen de huur van voor 1 februari terugkrijgt. Het gaat om bedragen tot zo’n 86 euro per persoon. Een hele serie klachten van bewoners leidde ertoe dat ROOD, jongeren in de SP, onder de bewoners een enquête hield naar de kwaliteit van de woningen in het gebied Rijnfront langs de A44. “Nog voordat de uitslagen binnenkwamen is DUWO al overstag gegaan,” zo meldt Louk Rademaker van ROOD triomfantelijk.

ROOD blaast de actie overigens niet af. Louk Rademaker: “Na het weekend komen de resultaten van het zwartboek en we weten nu al dat veel klachten nog niet verholpen zijn”.

Leiden duwo


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×