ROOD: "DUWO-huizen in Rijnfront in zeer slechte staat"

De SP-jongeren van ROOD Leiden houden vandaag een enquête onder de bewoners van het nieuwe studentencomplex Rijnfront naar de kwaliteit van de woningen. Veel woningen van de corporatie DUWO zijn volgens ROOD in zeer slechte staat opgeleverd. Samen met een groep bewoners gaat ROOD langs de deuren om een zwartboek samen te stellen van alle problemen.

ROOD kreeg onder andere berichten van gaslekken, kapotte verwarmingen en gaten in muren. “En dat is pas het topje van de ijsberg. Wij gaan nu inzichtelijk maken hoe groot het probleem is en wat DUWO eraan doet,” aldus Louk Rademaker van ROOD. “ROOD ziet goede huisvesting voor iedereen als een soort eerste levensbehoefte, en wil zich inzetten om samen met de bewoners de mogelijke problemen op te lossen”.

Leiden duwo


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×