Agenten gewond bij aanhouding 'knokploeg'

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier Leidenaren van 21, 26 (2x) en 27 jaar aangehouden. Rond 03.00 uur kreeg de politie een inbraakmelding van een bedrijf op de Beatrixstraat. In het bedrijf waren de eigenaar en twee vrienden aanwezig, toen de vier ineens voor de deur stonden. De eigenaar wilde de mannen niet binnenlaten, omdat hij de zaak niet vertrouwde. Hierop sloeg één van de verdachten een ruit in van een deur om binnen te komen. Vervolgens hebben de verdachten meubilair van de zaak stukgegooid. Hierop belde de eigenaar van het bedrijf de politie en gingen de verdachten er per auto vandoor. Deze auto kon even later op de kruising Dellaertweg/Schipholweg worden klemgezet.

Eén van de verdachten mishandelde een agent toen deze hem uit de auto wilde halen. Een agent die vervolgens een autoruit insloeg om de verdachte alsnog uit de auto te krijgen liep een snijwond op. Vervolgens konden de vier mannen worden aangehouden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×