Politie pakt daders overval

Een 21-jarige Leidenaar, medewerker van een uitgaansgelegenheid aan de Breestraat, werd zaterdag rond 03.00 uur in zijn zaak overvallen door een 16- en een 19-jarige jongen uit Leiden. De twee deden zich eerst voor als bezoekers. Toen zij als enige twee overgebleven waren, bedreigden ze de medewerker en gingen er vandoor met een geldbedrag.

De gewaarschuwde politie vond de twee verdachten al snel. Eén had zich verstopt in het hofje van de studentenhuizen tussen de Vliet en de Kaiserstraat. De andere werd gevonden op het Pieterskerkhof, waar hij zich verborgen hield achter de hekken. Beide verdachten zijn ingesloten en zijn vanmorgen voorgeleid bij de officier van justitie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×