Sneeuw zorgt voor 99 aanrijdingen

Tussen woensdagmorgen 2 maart rond 00.00 uur, het begin van de sneeuwval, en donderdagmiddag 3 maart 13.00 uur, zijn bij de politie Hollands Midden 292 meldingen binnengekomen die te maken hebben met de sneeuwval in de regio. Het verkeer paste zich goed aan, waardoor zich geen ernstige ongevallen voordeden. In de hele regio telde de politie 99, over het algemeen lichte, aanrijdingen. Daarvan waren er drie met licht letsel. Minder tevreden is de politie over sneeuwballende jeugd die het voorzien heeft op ramen van woningen en op weggebruikers.

Er kwamen 193 meldingen bij de meldkamer binnen van verontruste bewoners of automobilisten. De politie houdt extra toezicht op sneeuwbalgooiende jongeren en zal zo nodig optreden.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×