Oud burgemeester Goekoop is de nieuwe voorzitter van dierenasiel Stevenshage.

Cees Goekoop nieuwe voorzitter dierenasiel Stevenshage

Oud-burgemeester Cees Goekoop is de nieuwe voorzitter van Streek-Dierentehuis Leiden Stevenshage. Hij is de opvolger van Hinne Reilingh die in januari 2004 plotseling overleed. Stevenshage is het dierenasiel voor Leiden en omgeving en een deel van de Bollenstreek. Het bestuur en de medewerkers zijn “ontzettend blij” met de komst van Goekoop die al jaren een goede bekende van het asiel is.

Goekoop was burgemeester van Leiden van 1980 tot zijn pensionering in 1998. Als eerste burger van de Sleutelstad verleende Goekoop talloze keren zijn medewerking aan onder meer de Open Asieldagen. Verder is hij al jarenlang donateur van Stevenshage en leest hij het donateursblad Beestenbende ,,met veel plezier’’.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×