10 Keer glaasje teveel bij alcoholcontroles

De politie heeft afgelopen vrijdag op de Flevoweg, de Verbeekstraat, de Willem van der Madeweg en de Lammenschansweg in Leiden en de Voorschoterweg in Voorschoten alcoholcontroles gehouden. Bij de controles bliezen 10 bestuurders meer dan de limiet van 220 ug/l. In één geval werd het rijbewijs ingevorderd omdat de ademanalyse meer dan 570 ug/l uitwees. Het ging hier om een 37-jarige Leidenaar die 740 ug/l blies. Hij werd aangehouden op de Lammenschansweg. In drie gevallen heeft de politie een bloedproef laten afnemen omdat ze vermoedde dat de bestuurders verdovende middelen hadden gebruikt.

Ook heeft de politie een 33-jarige Leidenaar aangehouden wegens belediging. De man wordt ervan verdacht een obsceen gebaar te hebben gemaakt naar agenten die met de alcoholcontrole bezig waren. De man reed als passagier in een auto waarvan de bestuurder gecontroleerd werd. De bestuurder had overigens niet gedronken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×