Hennepkwekerij en stekkerij ontmanteld

De politie heeft vrijdagmorgen even na 11.00 uur een hennepkwekerij en een grote stekkerij aan de Vlietweg aangetroffen en ontmanteld. De politie kwam de teler op het spoor door binnengekomen informatie. In de boerderij werd in een ruimte een hennepkwekerij met ongeveer 500 planten aangetroffen. In twee andere ruimten was een stekkerij in werking met ruim 3000 stekjes die stonden opgesteld in houten stellingen. Het geheel was opgezet als bedrijf; compleet met kantine en werkkleding. In het pand werden vier verdachten aangehouden.

De politie maakte proces verbaal op tegen de verdachten, twee Leidenaren van 19 en 52 jaar, een 39-jarige man uit Heiloo en een 42-jarige man uit Ijmuiden. De politie heeft alle planten, apparatuur en goederen in beslaggenomen. Deze zullen worden vernietigd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×