Wethouder Geertsema bekijkt de nieuwe Rembrandt-site bij de schilderachtige Molen de Put bij de Rembrandtbrug. Molen de Put werd in 1987 herbouwd en staat op steenworp afstand van de Weddesteeg waar Rembrandt werd geboren. (Foto: Wim van Dijk).

Website Rembrandtjaar ziet het licht

Wethouder Geertsema (toerisme) heeft vrijdagmorgen bij Molen de Put de website www.rembrandtjaar.nl officieel geopend. Op de site van het Leidse internetbedrijf Media Design krijgen alle activiteiten die rond en tijdens de viering van de 400ste geboortedag van de beroemde Leidse schilder worden georganiseerd een plekje. Momenteel is op de site al een nieuwsoverzicht te vinden van activiteiten die de afgelopen twee jaar hebben plaatsgevonden. Geertsema had bij de opening ook nog een nieuwtje te melden. De gemeente is erin geslaagd een hoofdsponsor te vinden voor de viering van Rembrandt 400 Leiden.

Wie de sponsor is en om hoeveel geld het gaat wilde Geertsema nog niet bekend maken.

Leiden Rembrandt


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×