PvdA politici onderzoeken maatschappelijke dienstverlening

Maandag gaan Tweede-Kamerlid Gerdi Verbeet, Eerste-Kamerlid Kim Putters, gemeenteraadslid Hilde Jansen en bestuursvoorzitter Marleen Damen, allen van de Pvda, op bezoek bij een aantal instellingen in Leiden Zuid-West die zich bezig houden met dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Centraal staat de vraag of de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij draagt aan een betere en meer geïntegreerde dienstverlening.

De instellingen die de 14e zullen worden bezocht zijn Zorgcentrum Rijn en Vliet, Woningbouwvereniging de Sleutels van Rijn en Vliet, de Leidse Welzijnsorganisatie, de Leidse Senioren Zelfstandig, het Zorgkantoor, de Stichting Dienstverlening Ouderen en Woningbouwvereniging Ons Doel.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×