Getuigen gezocht van overvaring

De politie is op zoek naar getuigen van de overvaring van een roeiboot door een vrachtschip afgelopen maandag rond 11.10 uur in het Rijn- en Schiekanaal. Bij deze overvaring raakte een echtpaar van 65 en 63-jaar uit Leidschendam gewond. Voorbijgangers wist het tweetal op de walkant te brengen. Beiden werden overgebracht naar het LUMC. Het vrachtschip voer door en werd in de Zijl aan de kant gebracht. De 46-jarige schipper uit Alblasserdam werd aangehouden. De politie is met een onderzoek begonnen naar de omstandigheden waaronder de overvaring plaatsvond. Getuigen wordt verzocht te bellen met de politie in Leiden via 0900-8844.

Leiden overvaring


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×