140.000 Euro voor slachtoffers tsunami

Tot dinsdagmiddag 17.30 uur was er 70.000 euro ingezameld door tal van groepen en clubs uit Leiden voor de slachtoffers van de tsunami. Dat maakte wethouder Wim de Boer dinsdagavond bekend tijdens de gemeenteraadsvergadering. De actie loopt nog door tot in februari. Dan wordt het door de gemeente te verdubbelen eindbedrag vastgesteld. Ook wordt dan een lijst bekendgemaakt van iedereen die heeft bijgedragen aan de actie.

Extra opbrengsten van lopende of reeds aangemelde projecten tellen nog mee voor de verdubbeling. Nieuwe acties leveren alleen op wat er daadwerkelijk binnenkomt, maar deze bedragen worden niet meer door de gemeente verdubbeld.

Op 5 februari wordt er door een aantal Leidse organisaties nog een grote publieksactie op touw gezet in de vorm van een cultureel festival. De opbrengst komt ten goede aan de tsunami-slachtoffers in Afrika.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×