Vier verdachten vuurwapenhandel in voorlopige hechtenis

De Regionale Recherche van de Politie Haaglanden heeft zondag 9 januari vijf mannen en vier vrouwen aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. De verdachten komen uit Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Amsterdam en Hendrik Ido Ambacht en variëren in leeftijd tussen de 26 en 58 jaar. Bij de doorzoeking van een woning in Hendrik Ido Ambacht op zondag 9 januari werd een pistool met munitie inbeslag genomen. In een woning in Leidschendam werden tijdens een huiszoeking maar liefst elf pistolen, een revolver, twee geluidsdempers, honderd stuks munitie en een patroonhouder inbeslaggenomen. Verder werden er vier auto’s, enkele computers, gsm’s en bescheiden inbeslaggenomen.

Vijf verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Vier verdachten, een man van 31 jaar uit Leidschendam, een man van 34 jaar uit Leiden, een vrouw van 28 jaar uit Leiden en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn vorige week woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris die ze in bewaring heeft gesteld. Het onderzoek gaat nog voort en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×