Pvda wil 50% korting op busvervoer

Connexxion zou er goed aan doen om reizigers de komende tijd een korting van 50% te geven op het busvervoer. Dat zegt Pvda-raadslid Cisca Schreuder naar aanleiding van de problemen rond de invoering van de nieuwe dienstregeling. “Afgelopen weken heeft de reiziger veel hinder ondervonden van de nieuwe dienstregeling. Door het uitvallen van 1 op de 5 busritten wordt er nu ruim 40% onder de doelstelling gepresteerd,” aldus Schreuder in een oproep aan het OV-bedrijf.

Schreuder: “Connexxion levert niet de kwaliteit die zij op papier hebben verkocht. Het is gebruikelijk om in zo’n geval een korting te geven voor de geleden schade”. Ze stelt Connexxion daarom voor om 50 % korting aan de reiziger te geven tot het moment dat er voldaan wordt aan de overeengekomen prestatieverplichting.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×