Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is op zoek naar een jongeman, mogelijk van Afrikaanse komaf, die afgelopen maandagmiddag rond 15.00 uur op de Stationsweg een daar fietsende 75-jarige man uit Leiden omver reed en vervolgens snel met zijn beschadigde fiets wegliep. Dit gebeurde ter hoogte van de bioscoop. In eerste instantie leek de bejaarde man met de schrik te zijn vrijgekomen. Later werd alsnog een breuk in de linkervoet geconstateerd. De man moest daaraan geopereerd worden. Het is nog onzeker of hij daarvan volledig zal herstellen. De politie roept getuigen op om te bellen met de politie in Leiden via 0900-8844 (lokaal tarief).

Getuigen hebben de politie inmiddels laten weten dat de veroorzaker van het ongeluk op de Rijnsburgerbrug door een onbekende is om een slag uit zijn voorwiel te halen, waarna hij weer kon fietsen. Uiteindelijk werd de fiets afgesloten gevonden aan de Beestenmarkt ter hoogte van de McDonalds. De politie heeft deze blauwe damesfiets met kinderzitje inbeslag genomen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×