Leidenaar bekneld na slippartij

Woensdagavond vond er op de kruising van de Plesmanlaan / Verbeekstraat / Einsteinweg een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 33-jarige automobilist uit Leiden reed over de Vondellaan in de richting van de Einsteinweg. Ter hoogte van een bocht bij de Verbeekstraat verloor de bestuurder de macht over zijn voertuig waarna de auto begon te slingeren en weggleed. De auto raakte op het kruispunt een verkeerspaal, reed door de bosjes en begon te tollen.

Getuigen en omstanders verleenden direct eerste hulp aan de bestuurder tot de komst van de hulpdiensten. De brandweer moest de Leidenaar, die bekneld zat, uit het voertuig halen. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×