VVV gaat regio promoten in Duitsland

Het Nederlands Bureau voor tourisme en Congressen (NBTC) gaat in 2005 een “Familiencampagne” opzetten in Duitsland. Nederland wordt in Duitsland gepromoot als vriendelijke familie vakantiebestemming voor een (korte) vakantie dichtbij huis. Nederland is een gastvrije en ontspannen bestemming, waar ouders kunnen “onthaasten” en kinderen zich kunnen vermaken in een veilige omgeving. De VVV Holland Rijnland zal aan de campagne deelnemen met een presentatie op internet via de website www.niederlande.de. Deze site heeft ongeveer 5 miljoen pageviews per jaar. In advertorials en arrangementen worden families met kinderen gewezen op het aanbod in de regio Holland Rijnland.

Naast de presentatie op internet verschijnt er een advertentie van Holland Rijnland in de Hollandkrant. De oplage van deze krant is 1,5 miljoen exemplaren en wordt verspreid in heel Duitsland met nadruk op de regio Nordrhein-Westfalen. De full colour krant wordt huis aan huis verspreid en is ook telefonisch te bestellen via het call center van het NBTC Duitsland en via internet. Verder wordt de krant verspreid op beurzen, via directmailings en TV acties. Ook zal de VVV een advertorial plaatsen op 70.000 adresopleggers. Dit is een gepersonaliseerde omslag in full colour die wordt meegestuurd met alle postaanvragen vanuit het NBTC Duitsland.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×