Het Inloophuis Psychiatrie aan het Rapenburg.

Lustrumboek Inloophuis Psychiatrie nu in de boekhandel

Het door de historicus Frits Boersma geschreven boek “Een te gekke plek, 20 jaar Inloophuis Psychiatrie Leiden” dat is verschenen in het kader van het twintigjarig bestaan van het Inloophuis Psychiatrie Leiden ligt nu ook in de boekhandel. In eerste instantie is het boekje gemaakt en verspreid onder alle (ex)medewerkers van het Inloophuis, maar de belangstelling bleek zo groot dat het boekje nu ook verkrijgbaar is bij boekhandel de Kler op de Breestraat, en het GGZ-Informatiepunt Leiden, gevestigd op het huisadres van het Inloophuis Psychiatrie, Rapenburg 48.

De grote belangstelling voor dit boekje komt volgens het Inloophuis vermoedelijk doordat het niet alleen een goed overzicht geeft van de geschiedenis van het Inloophuis, maar ook een mooi beeld geeft van actievoerend Leiden in de jaren ‘80. Ook de vele foto’s maken het boek zeer compleet. Het lustrumboek kost € 12,50.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×