Doe mee aan Kersthuis op Radio West en TV West

Het programma ‘Kersthuis’ komt er weer aan op TV West en 89.3 Radio West. Kijkers en luisteraars die vinden dat ze een bijzonder versierd kersthuis hebben kunnen zich tot 15 december opgeven. De redactie maakt vervolgens een selectie en stuurt een verslaggever langs deze bijzondere kersthuizen.

De deskundige jury bestaat uit Agnes Kamstra, Milco van der Zalm (hoofd kerstafdeling tuincentrum Hanenburg) en Louis de Leeuwe (etaleur De Bijenkorf). Deze drie deskundigen kiezen de drie mooist versierde huizen uit en belonen deze met een prijs.

Van 13 december tot en met 24 december komt er elke avond in het TV West Nieuws een kersthuis voorbij. De finale wordt op tweede kerstdag na het TV West Nieuws uitgezonden.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar kersthuis@rtvwest.nl of door een kaartje te sturen naar RTVWest, Postbus 24025, 2490 AA Den Haag, ter attentie van ‘Kersthuis’.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×