Conferentie over verslavingszorg

De gemeente Leiden organiseert woensdag in Avifauna een conferentie over verslavingsbeleid en maatschappelijke opvang in Zuid-Holland Noord. Onder de titel Let’s stick together praten beleidsmakers van de gemeenten in de regio en organisaties op het gebied van verslavingszorg, welzijnsinstellingen, woningcorporaties en de politie over de problematiek rond drugs- en alcoholverslaving. Daarbij komen thema’s aan de orde als verslavingspreventie, wonen en dakloosheid, maatschappelijke opvang, veiligheid en criminaliteit en zorg en hulpverlening.

Tijdens de conferentie, die de hele dag duurt, worden presentaties gehouden over beleidsthema’s rond verslavingszorg en opvang. Daarna is er ruimte voor debatten, een informatiemarkt en vier workshops.

Met de conferentie wordt de basis gelegd voor het gemeenschappelijk beleid dat de komende jaren in Zuid-Holland Noord gevoerd gaat worden. De conferentie wordt gehouden in Avifauna in Alphen aan den Rijn en is gratis toegankelijk.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×