Winkeldief opgepakt bij postkantoor

Een 43-jarige Leidenaar nam dinsdagmiddag bij een bouwmarkt aan de Zijlbaan in Leiderdorp twaalf tangen mee zonder te betalen. De bedrijfsleider zag de winkeldiefstal gebeuren en volgde de man naar buiten waar hij hem in een geparkeerde auto zag stappen. Een collega-ondernemer bood aan om gezamenlijk de achtervolging in te zetten en ondertussen de politie te waarschuwen.

Bij het postkantoor aan de Schipholweg kon de man worden aangehouden. Twee inzittenden van 31 en 41-jaar uit Leiden, werden eveneens aangehouden. Zij werden later in de middag weer op vrije voeten gesteld. De 43-jarige blijft in verband met het onderzoek ingesloten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×