Fietser bewusteloos na valpartij

Donderdagavond vond op de Mozartlaan in Voorschoten een verkeersongeval plaats. Een 58-jarige fietser uit Leiden reed over de Beethovenlaan in de richting van de rotonde op de Mozartlaan. Bij de rotonde moest de Leidenaar uitwijken voor een fietser die rechtdoor ging in de richting van de Beethovenlaan. Door de snelheid van de fietser kon hij niet meer remmen. Hij week uit naar links, raakte een stoeprand en kwam ten val tegen een paal. De Leidenaar is korte tijd buiten bewustzijn geweest. De andere fietser is doorgereden. Twee getuigen die het ongeval zagen gebeuren hebben eerste hulp verleend. De Leidenaar werd daarna overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×