Lezing oud-premier Van Agt in Lokhorstkerk

Oud-premier Dries van Agt geeft donderdagmiddag een lezing in de Lokhorstkerk. Van Agt spreekt daar over de Palestijns-Israelische kwestie. “Deze is al jaren zeer actueel en van bijzonder grote invloed op zowel de politieke situatie in het Midden-Oosten als de wereldpolitiek in zijn geheel,” aldus de Studievereniging voor Politicologen In Leiden (SPIL) die Van Agt heeft uitgenodigd. “Mr. Van Agt heeft een grote persoonlijke interesse voor het onderwerp en kan daarom beschouwd worden als een deskundige”. De lezing begint om 17.00 uur. De middag zal worden voorgezeten door Bas van ’t Wout.

SPIL is een actieve vereniging voor studenten politicologie aan de Universiteit Leiden. Ieder jaar organiseert de vereniging binnenlandse en buitenlandse activiteiten met een politicologische en/of politieke aard. In de afgelopen jaren hebben bijvoorbeeld Hans Wiegel, Ed van Thijn en Wouter Bos voor de SPIL gesproken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×