Info-avond over Oud & Nieuwviering in Leiden Noord

Donderdagavond is er voor de bewoners van Leiden Noord vanaf 20.00 uur een informatieavond over de komende Oud & Nieuwviering in buurthuis De Kooi aan de Driftstraat. Aanleiding vormen de incidenten die vorig jaar rond Oud & Nieuw vorig jaar in de wijk plaatsvonden in de omgeving van de Surinamestraat. Burgemeester Lenferink heeft toen gezegd dat dat nooit meer mag gebeuren en beloofde zich in te zetten om problemen rond de jaarwisseling te voorkomen. Hij zal daarom zelf komen vertellen welke maatregelen de gemeente dit jaar wil nemen.

Op de avond zijn ook Bureau HALT, de afdeling Wijkbeheer van de gemeente Leiden, de Leidse Welzijnsorganisatie en wijkagent Fred Kuyvenhoven aanwezig. De bezoekers krijgen informatie over de schadeposten die jaarlijks het gevolg zijn van de uitluiding van het oude jaar. Verder wordt aangegeven waar gedoogplekken zullen komen.

De bewoners, en met name jongeren, kunnen op deze avond aangeven wat hun wensen zijn om Oud & Nieuw te vieren. Jongerenwerkers van de LWO zijn speciaal aanwezig om met hen te praten over hoe het ook anders kan. De avond vindt plaats in het kader van het Veiligheidsproject Leiden Noord.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×