Palen in fietspad blokkeren hulpdiensten bij reanimatie

Een 57-jarige hardloper uit Voorschoten is zondagmiddag op het fietspad langs de A4 bij de Vlietlanden onwel geraakt. Hij werd door omstanders gereanimeerd. Toen bleek dat de ambulance niet bij het slachtoffer kon komen, omdat paaltjes in het fietspad de toegang blokkeerden, boden enkele fietsers hun rijwiel aan zodat de hulpverleners alsnog snel bij het slachtoffer konden komen.

Een sleepdienst verwijderde de paaltjes later, zodat de ambulance de man kon komen ophalen om hem naar het LUMC te vervoeren. De traumahelikopter was inmiddels ook geland, maar hoefde niet in actie te komen. Over de toestand van de man is nog niets bekend.

De politie reageerde vanmorgen verheugd op alle hulp die ze van de omstanders kregen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×