Vier aanrijdingen op A44

Donderdagmiddag vonden er op de A44 richting Amsterdam meer liefst vier aanrijdingen plaats. Om 15.30 uur botsten drie auto’s op elkaar toen een 23-jarige automobilist uit Hilversum te laat zag dat het verkeer voor hem vaart minderde. Hij reedd achterop een autobus, waarop deze tegen de vrachtwagen voor hem reed. De bestuurder van de autobus, een 49-jarige Almeerder, werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Omstreeks 15.50 uur vond een tweede kop-staartaanrijding plaats tussen drie auto’s. Een 20-jarige bestuurster van een bestelauto uit Zevenhoven zag het verkeer langzaam rijden en remde af. Zij gleed echter door tegen een bestelauto voor haar. Vervolgens raakte een derde auto betrokken bij de aanrijding. De betrokkenen klaagden allen over pijn in de nek en werden door ambulancepersoneel onderzocht.

Afzonderlijk van elkaar ontstonden vanwege de file nog twee kleine aanrijdingen. Op het deel waar de aanrijdingen plaatsvonden, is onlangs nieuw asfalt gelegd. Door middel van borden wordt gewaarschuwd voor een langere remweg.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×