Wensput reist door Leiden

In het kader van Wensput, de familiekerstvoorstelling van Arjan Ederveen, die tussen 15 december en 8 januari te zien is in de Leidse Schouwburg, reist er vanaf vandaag een wensput door Leiden. Iedereen die een wens voor een ander doet en deze in de put gooit maakt kans op vrijkaarten voor de voorstelling.

Meedoen kan door middel van kaarten die aan de put hangen. Schrijf er een wens op en gooi hem, voorzien van naam en adres, in de put.

De Wensput begint zijn tour bij Boekhandel Kooyker in de Breestraat en staat vanaf maandag 8 november in de hal van het Stadhuis. De week daarna verhuist de put naar het Stadsbouwhuis. Waar de Wensput vervolgens te zien is, blijft nog even geheim.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×