Leiden slechtste universiteit, Maastricht beste

De Universiteit Leiden scoort het slechtst in een overzicht van verschillende kwaliteitsonderzoeken van het ministerie van Onderwijs. De Universiteit Maastricht scoort het beste. Dat blijkt uit het vergelijkende onderzoek ‘Kennis in kaart’ dat het ministerie dit jaar voor het eerst heeft uitgevoerd. Staatssecretaris Rutte stuurt de resultaten vandaag naar de Tweede Kamer.

Het ministerie zette de resultaten van enige onderzoeken op enige tientallen punten op een rijtje. Dat varieert van de ambities van de universiteit of hogeschool tot het studiemateriaal of het aantal vrouwelijke hoogleraren. De woordvoerder van Rutte benadrukt dat de staatssecretaris zelf geen waardeoordeel geeft aan de optelsom van plus- en minpunten.

Leiden slechteuni


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×