Aanmelden voor Co Verhoogprijs

Ieder jaar wordt in Leiden de Co Verhoogprijs uitgereikt. Een prijs die moet worden gezien als eerbetoon aan elke Leidse vrijwilliger die op een of andere manier, gratis en voor niets, iets doet voor een ander. Iedere vrijwilliger of groep vrijwilligers komt in aanmerking voor de Co Verhoogprijs.

Denkt u dat er in uw sportvereniging een vrijwilliger is, of vrijwilligers zijn, die zich voor de club onmisbaar hebben gemaakt? Dan kunt u een voordracht te doen met zoveel mogelijk informatie over degene die voorgedragen wordt. De voordracht kunt naar: WAVeS, Steunpunt Vrijwilligerswerk, Breestraat 15, 2311 CG LEIDEN. Voor nadere informatie kunt u bellen 071 – 5160477. Uiterlijk 1 november a.s. moet de aanmelding zijn ingediend.

De prijsuitreiking is op de Internationale Vrijwilligersdag, dinsdag 7 december 2004. Genomineerden worden door de jury benaderd.

Leiden coverhoog


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×