GroenLinks wil belastingdienst in Leiden houden

GroenLinks heeft het College van B&W gevraagd alles in het werk te stellen om de belastingdienst voor Leiden te behouden. Fractievoorzitter Gerard van Hees vindt dat de belastingdienst niet uit Leiden gemeente mag vertrekken. De gemeente zou de belastingdienst dan ook moeten helpen bij het vinden van een nieuwe locatie. Bijvoorbeeld de nooit gebouwde tweede toren bij Groeoord Plaza.

GroenLinks wijst erop dat op verschillende locaties kantoorgebouwen leegstaan. Bovendien worden er in de (nabije) toekomst ook enkele nieuwe kantoorlocaties gerealiseerd.

Mocht het niet lukken om de belastingdienst alsnog te bewegen om in Leiden te blijven dan wil GroenLinks dat de gemeente zich inspant om een Rijksdienst van gelijke omvang te verleiden zich in de sleutelstad te vestigen om zo de 400 banen te compenseren die verloren gaan bij het vertrek van de belastingdienst.

Leiden belastingdienst


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×