Een hoogzwangere Melanie Schultz, hier eind september met echtgenoot Harro tijdens de Internationale Herdenking van Leidens Ontzet in de Pieterskerk. (Archieffoto: Chris de Waard).

Staatssecretaris Schultz met zwangerschapsverlof

Sinds afgelopen vrijdag is staatssecretaris Schultz van Haegen van Verkeer en Waterstaat met zwangerschaps- en bevallingsverlof gegaan. Haar taken zijn tijdelijk overgedragen aan minister Peijs. Melanie Schultz verwacht in december haar eerste kind. Het is de bedoeling dat zij begin maart 2005 haar werkzaamheden hervat.

Melanie Schultz van Haegen is sinds 22 juli 2002 staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat. Daarvoor was zij namens de VVD wethouder van economische zaken in Leiden. Begin 2003 was zij enige maanden Tweede-Kamerlid voor de VVD.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×