Het voltallige bestuur van de nieuwe regio Holland Rijnland met in het midden vooraan voorzitter Henri Lenferink. (Foto: HR).

Dagelijks Bestuur Holland Rijnland verdeelt functies

Het Dagelijks Bestuur van de nieuwgedoopte regio Holland Rijnland heeft deze week de portefeuilles verdeeld. Vorige week werd dit bestuur nog gekozen. De regio Holland Rijnland werkt namens en voor de zestien gemeenten in het gebied. De doelstelling is de kwaliteit van wonen, werken, ondernemen en recreëren van burgers, bedrijven en instellingen in het gebied te bevorderen. Het voorzitterschap is in handen van Burgemeester Henri Lenferink.

De enige andere Leidenaar in het Dagelijks Bestuur is PvdA-wethouder Ron Hillebrand, die belast is met de portefeuille Wonen. De andere bestuursleden komen onder andere uit Noordwijkerhout, Voorschoten en Sassenheim.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×