Foto: fietsersbond.nl

Fietsersbond houdt fietsverlichtingsactie

De Fietsersbond houdt op donderdag 14 oktober van 19.00 tot 21.00 uur een fietsverlichtingsactie bij de Hartebrugkerk in de Haarlemmerstraat. Leden van de bond repareren gratis de fietsverlichting van fietsers. Zij geven daarbij voorlichting over verschillende soorten verlichting en handige reparatietips.

De Fietsersbond krijgt veel klachten binnen over slecht werkende verlichting en verlichting die snel stuk gaat. De bond heeft daarom vorig jaar een uitgebreide test gedaan van alle soorten koplampen, achterlichten en dynamo’s. De koplampen en achterlichten die als beste uit de test kwamen zijn te vinden op de website van de Fietsersbond. Tijdens de fietsverlichtingsactie krijgen fietsers een folder van de Fietsersbond met handige reparatietips. Tip nummer één is: monteer batterijverlichting als achterlicht. Het grote voordeel daarvan is dat er dan geen draadjes lopen van het achterlicht naar de dynamo. Want iedere fietser weet dat juist die draadjes altijd kapot gaan.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×