Drie daders mishandeling opgepakt

De politie heeft vandaag en gisteren in totaal drie verdachten aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. De drie, een 19-jarige man en twee 18-jarige mannen uit Alphen aan den Rijn, reden op 3 oktober met nog twee inzittenden in een personenauto over de Leidse Schouw. Achter de verdachten reed een taxibusje met vijf inzittenden dat werd bestuurd door een 19-jarige taxichauffeur uit Leiden. Beiden voertuigen moesten naar het station in Alphen aan den Rijn. Bij het station aangekomen, stapten de drie verdachten uit de auto en sloegen op de ruiten van het taxibusje. Eén van de inzittenden opende de deur van de taxi, waarop de bestuurder van de personenauto in de taxi de chauffeur en een aantal inzittenden sloeg.

Toen de taxichauffeur via de mobilofoon om politiehulp riep, reden de verdachten weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×