De Zevensprong in Leidse Schouwburg

Gisteren won kinderboekenschrijfster Tonke Dragt de Griffel der Griffels voor haar boek De brief voor de koning. Een ander boek van Tonke Dragt, De Zevensprong, is bewerkt tot een musical voor het hele gezin. Deze musical is op donderdag 18 november (extra voorstelling) en vrijdag 19 november te zien in de Leidse Schouwburg. De voorstellingen beginnen om 19.00 uur. De Zevensprong is een spannende musical voor iedereen vanaf 7 jaar.

In De Zevensprong reist meester Frans naar een kasteel. Daar wordt de tienjarige Geert-Jan gevangen gehouden door de gruwelijke graaf Grisenstijn. Volgens een eeuwenoude voorspelling moet Geert-Jan voor zijn elfde verjaardag de schat vinden. Maar of dat lukt…?

In deze musical spelen onder andere de in Leiden geboren Wilbert Gieske (Robbert Albers in Goede Tijden, Slechte Tijden) en de in Leiden wonende Menno Bentveld (Jules Unlimited) een rol.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×