3 Oktober 2004: ... ....... ... ... ...zzzt

Weer speelt vuurwerk parten

De eerste fontijnen waren al niet zo spectaculair als ze bedoeld waren, maar ze waren er tenminste. En zichtbaar. Dat veranderde bij het afsluitende vuurwerk in het Ankerplantsoen al na enkele minuten. Door de slechte weersomstandigheden bleven de rookpluimen van het vuurwerk hangen en was er al snel geen hand voor ogen meer te zien. Ook de vurige letters waarmee het thema van 3 oktober altijd in beeld wordt gebracht haperde. Meer dan ‘ZZZT’ kwam er niet tevoorschijn.

Geen Beezzzzt van een vuurwerk dus, maar de bedoeling was goed. Vuurwerkcommissaris Nico Cusell werd na afloop dan ook door zijn collega’s van de 3 October Vereeniging vrolijk toegezongen: “Nico bedankt, Nico bedankt, Nico, Nico, Nico bedankt.” Nico zelf nam het sportief op en hield de moed erin: “Volgend jaar ben ik er gewoon weer met vuurwerk.”

Leiden 3 Oktober 2004


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×