Vocaal trapezewerk door Montezuma’s Revenge

Dinsdag 12 oktober speelt Montezuma’s Revenge het oor- en oogstrelende variétéachtige programma Pop Art in de Leidse Schouwburg. De voorstelling begint om 20.15 uur. In deze gloednieuwe show laat de a capella-groep zich inspireren door de unieke sfeer van Berlijnse theaters en nachtclubs.

De vertrouwde vocal pop sound blijft ook bij hun tiende programma het uitgangspunt. Daarnaast worden er elementen toegevoegd die deze show tot een waar spektakel maken. Het oude variététheater beleeft zo nieuwe tijden. Het bekende vocale trapezewerk, jongleren met akkoorden en goochelen met repertoire is dit keer geregisseerd door Karel de Rooij (Mini), dus dat belooft wat.

Kaarten zijn (telefonisch) te reserveren via de kassa van de Leidse Schouwburg. Deze is geopend op maandag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. De kassa is bereikbaar op telefoonnummer 071 – 5163888.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×