Politie zamelt rijbewijzen in

Afgelopen vrijdagavond hield de politie in de Hansenstraat een 31-jarige automobiliste uit Den Haag aan die dronken achter het stuur zat. De ademanalyse gaf een waarde aan van 950 ug/l aan, ruim vier keer teveel. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Nieuwe Rijn een 22-jarige bromfietser voor hetzelfde feit aangehouden. Zijn ademanalyse kwam uit op 830 ug/l. Op zondag 3 oktober rond 03.20 uur overkwam ditzelfde een 35-jarige fietser uit Leiderdorp. Op de Hoge Rijndijk werd hij aangehouden. Zijn ademanalyse kwam tot 915 ug/l.

Maandag 4 oktober hield de politie op de Garenmarkt een 23-jarige automobilist uit Leiden aan. Hij kwam tot 820 ug/l. De politie vorderde hun rijbewijzen in en gaf alle overtreders een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×