Gewapende overval op sigarenzaak in Voorschoten

Gistermiddag heeft er aan het Kamerlingh Onnesplantsoen in Voorschoten een gewapende overval plaatsgevonden op een sigarenzaak. Daarbij werd de eigenaar van de zaak met een mes gestoken en raakte ook een klant lichtgewond. De politie heeft direct het plantsoen afgezet en zocht de omgeving af. Daarbij werden ook twee politiehelikopters en een speurhond ingezet. De daders, één met een Noord Afrikaans uiterlijk en de ander met een donkere huidskleur, zijn met een geldbedrag ontkomen. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

Rond kwart voor vijf kwamen twee mannen de sigarenzaak binnen en deden een greep in de kassa. De 61-jarige eigenaar probeerde hierop één van de mannen tegen te houden. Daarbij werd hij met een mes gestoken. De twee overvallers gingen er daarna vandoor. Bij de deur probeerde een 45-jarige man uit Voorschoten die net de zaak binnenkwam één van de daders tegen te houden. Deze man raakte lichtgewond bij de worsteling die volgde.

De technische recherche heeft een sporenonderzoek verricht. Daarnaast heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. De eigenaar is voor behandeling aan de steekwond naar het ziekenhuis in Leidschendam gegaan.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×