De Grote Optocht in beeld: 'Een Beezzzt van een Feezzzt'

De 3 October Vereeniging heeft dit jaar een Beezzzt van een optocht neergezet. Dat mag best eens gezegd worden. Omdat Leiden 3 oktober dit jaar op dierendag viert, was een thema snel gevonden. Alle deelnemende groepen en personen moesten iets met dieren te maken hebben. En dat leidde tot soms verrassende combinaties, zoals een Snoek met een fuik op het dak, King Kong ‘look-a-likes’ die het publiek ontvlooiden, een kudde schapen en een groep valkeniers. En uileniers. Of zou dat anders heten? In ieder geval was er een aantal uilen van indrukwekkend formaat gevonden.

Na afloop van de optocht bleef het nog lang gezellig op de plek waar de foto’s gemaakt zijn; de kruising van de Doeza- en de Herenstraat. Met onder andere muziek van de Leino’s die ook tijdens de optocht regelmatig van zich deden horen door bij zoveel mogelijk deelnemers een passend lied in te zetten. Zo werd bijvoorbeeld bij de roze panters het thema van de film ‘The Pink Panther’ ingezet.

Leiden 3 Oktober 2004


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×